Brancheorganisaties

BOVAGLogo Bovag

BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Er zijn ruim 900 betere rijscholen aangesloten bij de afdeling Verkeersopleidingen.

Voor de consument is BOVAG in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Immers, bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Bovendien verbinden ze zich aan het verlenen van de standaard BOVAG-garantie, zodat de consument te allen tijd terug kan vallen op het BOVAG-bedrijf. Voor de zekerheid.

 

FAM

Logo FAM

De FAM (Federatie Autorijschool Management) is dé organisatie voor professionele rijscholen in Nederland. Een FAM-verkeersschool is altijd toonaangevend in haar regio.

De FAM stelt de allerhoogste eisen aan dienstverlening en aan de kwaliteit van de medewerkers. FAM-verkeersscholen zien er op toe dat hun medewerkers zich bewust zijn van hun commerciële waarde en dat zij beschikken over de wettelijk vereiste diploma’s. Zij moeten een intensieve stage lopen bij een FAM-verkeersschool en applicatiecursussen volgen om de hoge kwaliteit te waarborgen. Met medewerkers van een FAM-verkeersschool vinden regelmatig beoordelingsgesprekken of werkbesprekingen plaats.

 

VRBVereniging Rijschool Belang

De VRB is een belangenvereniging van en voor zelfstandige autorijschoolhouders en rijinstructeurs.

Geschillenbemiddeling
Mocht er een geschil ontstaan tussen jou en de VRB-rijschoolhouder dan kun je bij ons terecht. Je kunt dan contact opnemen met het VRB bestuur en wij gaan kijken of het geschil tussen jou en de rijschoolhouder opgelost kan worden.