ACE Autorijschool Leiden Aanbevolen

ACE Autorijschool geeft autorijles in de regio Leiden. Wij rijden met 5 auto's en 5 verschillende instructeurs. Onze instructeurs werken stap voor stap samen met jou naar het gewenste resultaat; HET RIJBEWIJS!

Klanten gaven ACE Autorijschool Leiden een 8.7.

Bekijk reviews van ACE Autorijschool Leiden
** In de categorie Auto is dit een 2-sterren rijschool
Examenplaats Gemiddelde % Deze rijschool Lestarief Lesduur
Leiden 51 - 55% 51 - 55% € 46,00 60 min.

Volledige rij-opleiding

van 835 voor 718
Examenplaats: Leiden

10 lessen, praktijkexamen en examengarantie.
De examengarantie houdt in dat als je het praktijkexamen de 1e keer niet haalt, ACE voor jou het 2e examen betaalt.

Aantal lessen 10  
Theorie examen Praktijkexamen
Examengarantie Tussentoets -

Reviews van ACE Autorijschool Leiden

  • 8,3

Ik heb rijlessen gevolgd bij Autorijschool ACE. Ookal heeft het uiteindelijk wat meer tijd en geld gekost voordat ik m\'n rijbewijs had, omdat ik erg gespannen werd voor het rijexamen, ben ik altijd erg tevreden geweest over de professionaliteit van de rijschool en mijn rij instructeur! Dragista was erg vriendelijk, flexibel met leestijden en bovendien erg deskundig. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen.

  • 9,0

Super gezellige en leerzame lessen gehad van Sylvia! Goede uitleg en geduld. Een aanrader voor iedereen die nog een goede rijschool zoekt!

  • 7,3

Goed, aardige instructeuren goede begleiding

  • 6,7

Met Dragisa als rijinsturcteur vond ik het goed georganiseerd. Als er iets was kon ik altijd overleggen en de beschikbaarheid was heel ruim! Een proefles en daarna meteen van start kunnen, bij een goed georganiseerd bedrijf spreekt mij zeker aan.

  • 8,3

Erg prettige en leerzame lessen. Ik voelde me goed geholpen en voorbereid voor het praktijk examen. Fijne sfeer in de auto. Prettig dat het financiƫle aspect gescheiden wordt gehouden.

Bekijk volledig rapport