Auto- en motorrijschool Animo-Nr.1 Aanbevolen

Ben je op zoek naar een erkende rijschool in Haarlem? De BOVAG 3 sterren erkenning garandeert jou een waardevolle rijopleiding.

Klanten gaven Auto- en motorrijschool Animo-Nr.1 een 9.4.

Bekijk reviews van Auto- en motorrijschool Animo-Nr.1
*** In de categorie Auto is dit een 3-sterren rijschool
Examenplaats Gemiddelde % Deze rijschool Lestarief Lesduur
Alkmaar 46 - 50% 1 - 5% € 46,00 60 min.

Volledige rij-opleiding

van 1813 voor 1686
Examenplaats: Alkmaar

De aanbieding bestaat uit 30 lessen, een tussentijdse toetst en een praktijkexamen.

Aantal lessen 30  
Theorie examen Praktijkexamen
Examengarantie - Tussentoets

Reviews van Auto- en motorrijschool Animo-Nr.1

  • 9,3

Hele fijne mensen!

  • 10,0

Super leuke lessen gehad bij Animo. Ten eerste voor het oppoetsen van mijn auto rijvaardigheden en later mijn motor. Het is een gezellig en fijne rijschool waar de mensen je altijd met een warme groet onthalen. Naast de gezelligheid ook zeer vakkundig en ervaren leraars. Die zeggen waar het op staat en leren je van alles bij. Je krijgt echt een opleiding met volg motors (niet auto\'s) zodat er verteld wordt en uitgelegd kan worden hoe dingen te doen. Je gaat nooit weg met meer dan een andere leerling. Zo is er altijd aandacht voor iedereen. En ze helpen je bij het leren genieten van het rijden. Top!

  • 10,0

Tis inmiddels al wel heeeel wat jaren geleden (1999) Maar kijk nog steeds super tevreden terug op de lessen van Willem. Altijd met overtuiging en zekerheid gereden sindsdien.

  • 9,7

Bij Animo-Nr. 1 trof ik een fijn team met echte aandacht voor de klant. Niet alleen een lesje rijden maar daadwerkelijk toegespitst op mijn behoefte, leerstijl en verbeterpunten. Daarnaast natuurlijk ook een gezellig kopje koffie met een babbeltje. Zoek je een goede rijschool waar het echt om jou en het soepel halen van jouw rijbewijs gaat? Kies Animo-Nr.1!

  • 10,0

Uiteraard ben je blij en positief als je net je rijbewijs hebt gehaald (motor A). Maar zeer tevreden was ik al met de keuze voor jullie vakkundige en gezellige rijschool, Animo nr 1. Tijdens de lessen ligt de lat hoog zodat je verantwoord de weg op kunt en ECHT leert rijden. Ik heb op een hele fijne manier motor leren rijden en heb het als een hele leuke tijd ervaren. Super bedankt!, Willem, Rob, Fred en de rest van de professionele crew die deze geweldige rijschool mogelijk maken.

Bekijk volledig rapport