Autorijschool Blonk Aanbevolen

Voor mij sta jij als leerling(e) centraal. Ongeacht of je nu voor je eerste rijles komt of dat je al vaker achter het stuur hebt gezeten, je bent van harte welkom. Ruime ervaring in begeleiding van ASS, Faal- en rijangst

Klanten gaven Autorijschool Blonk een 9.0.

Bekijk reviews van Autorijschool Blonk
*** In de categorie Auto is dit een 3-sterren rijschool
Examenplaats Gemiddelde % Deze rijschool Lestarief Lesduur
Emmen 51 - 55% 56 - 60% € 42,00 60 min.

Startpakket

van 420 voor 400
Examenplaats: Emmen

Leuk startpakket om kennis te maken of cadeau te geven!

Aantal lessen 10  
Theorie examen - Praktijkexamen -
Examengarantie - Tussentoets -

Proefles

Gratis *
Examenplaats: Emmen

Maak vrijblijvend kennis met Autorijschool Blonk en hoor na afloop direct hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt. Je maakt vrijblijvend kennis met je instructrice, de lesauto en de instructiestijl.

* Deze proefles is gratis als je daarna minimaal 10 lessen bij ons bestelt. Anders betaal je eenmalig 45 euro.

Reviews van Autorijschool Blonk

  • 9,0

Esther is een lieve vrouw met veel geduld. Ze neemt echt de tijd om nieuwe lesstof uit te leggen. Bij haar stap je met rust achter het stuur.

  • 10,0

Dankzij Esther kon ik mijn rijbewijs halen. Ze heeft een methodische manier van leren waarbij je heel duidelijk weet wat je moet doen om succes te kunnen boeken. Ze is bovendien geduldig en aardig, en bij haar voel je je op je gemak gedurende de lessen. Dank je Esther!

  • 8,3

Hele leuke en leerzame lessen!

  • 10,0

Een communicatie goede en rust uitstralende instructrice. Weet op elke vraag een logische en verklarend antwoord te geven. Bovendien is het erg handig dat ze bij haar uitleg vaak gebruik maakt van een tablet, om zo elke mogelijke situatie uit te beelden. Echter zouden sommige dingen wat eerder benoemd kunnen worden, zoals uitleg over links of rechts afslaan. Kortom: duidelijke uitleg en een rustige houding maken deze rijlessen het zeker waard!

  • 8,7

Instructeur blijft rustig en geeft feedback op de lesprestatie.

Bekijk volledig rapport