Autorijschool Meijer-Service t.h.o.d.n. NXXT Aanbevolen

Zelfstandige rijschool , onderdeel van NXXT verkeersscholen.

Klanten gaven Autorijschool Meijer-Service t.h.o.d.n. NXXT een 9.0.

Bekijk reviews van Autorijschool Meijer-Service t.h.o.d.n. NXXT
*** In de categorie Auto is dit een 3-sterren rijschool
Examenplaats Gemiddelde % Deze rijschool Lestarief Lesduur
Leusden 46 - 50% 66 - 70% € 39,00 50 min.

Volledige rij-opleiding

van 1399 voor 1125
Examenplaats: Leusden

30 rijlessen
CBR examen
Slipcursus

Aantal lessen 30  
Theorie examen Praktijkexamen
Examengarantie - Tussentoets -

Reviews van Autorijschool Meijer-Service t.h.o.d.n. NXXT

  • 10,0

Ik raad iedereen aan die een rijschool of rij instructeur zoekt zich aan te melden bij Faisal. Hij laat je op je eigen tempo rijden, geeft rustig instructies, maakt af en toe een grapje tussendoor maar kan ook heel serieus zijn. Dus meld je aan bij hem en je zal zeker slagen !! Faisal ga zo door, je geeft echt heel goed les

  • 10,0

Het waren leuke en zeer leerzame rijlessen. Ik adviseer elk persoon om rijlessen bij Faisal Kajdad te nemen. Faisal Kajdad is een persoon die tot het uiterste gaat om ervoor te zorgen dat je je rijbewijs haalt.

  • 10,0

Faisal is een zeer goede instructeur, met veel geduld. Lessen is niet altijd even leuk maar als je eenmaal met Faisal in de auto zit word het al snel gezellig. Je voelt je snel op je gemak en kunt je verhalen bij hem kwijt, waar hij vaak ook om kan lachen! Dus gewoon een top gozer die mij door goede aanwijzingen, tips en de genodigde lessen m'n rijbewijs heeft laten halen. Bedankt voor alles!

  • 10,0

Er wordt heel duidelijk lesgegeven, op een positieve manier! In een keer geslaagd, dankzij Faisal!

  • 8,3

Faisal is een goede instructeur die je op je eigen tempo begeleidt en je leert kunnen en kennen. Hij houdt goed rekening met je niveau,maar kan je ook een duw in de goede richting geven waardoor ik dingen heb geleerd waarvan ik bang was dat het niet zou lukken. Hij leidt je op tot een verantwoorde bestuurder en door deze verantwoordelijkheid te benadrukken, krijg je de juiste houding in de auto. Ondanks mijn faalangst, toch alles in 1 keer gehaald ! Dit was niet gelukt zonder het vertrouwen in Faisal en het gevoel van vertrouwen dat Faisal mij gaf. Dus ook zeker voor de leerlingen die wat onzeker zijn in de auto, een aanrader!!! Tot slot waren de gesprekken in de auto ook fijn waardoor je je makkelijker kunt ontspannen. Echt een aanrader dus !!!

Bekijk volledig rapport