Autorijschool Storm Aanbevolen

Wij geven les in de auto, ook automaat. En lesgeven aan iemand met faalangst, ASS en/of AD(H)D behoort tot ons specialisme. Wij zijn Bovag lid.

Klanten gaven Autorijschool Storm een 9.0.

Bekijk reviews van Autorijschool Storm
*** In de categorie Auto is dit een 3-sterren rijschool
Examenplaats Gemiddelde % Deze rijschool Lestarief Lesduur
Leeuwarden 46 - 50% 71 - 75% € 43,00 60 min.

Startpakket

van 430 voor 420
Examenplaats: Leeuwarden

Ideaal startpakket met 10 rijlessen van 60 minuten.

Aantal lessen 10  
Theorie examen - Praktijkexamen -
Examengarantie - Tussentoets -

Proefles

43

Reviews van Autorijschool Storm

  • 9,0

De juiste begeleiding, Jelmer heeft overal een antwoord op. Hij gaat tijdens de lessen voor een 10! Ook is de sfeer altijd gezellig. Kortom met veel plezier mijn rijbewijs gehaald!

  • 10,0

Voordat ik bij Autorijschool Storm kwam, heb ik >40 uur lessen gevolgd, tweemaal van rijschool gewisseld en driemaal van instructeur. De begeleiding die ik vervolgens bij Autorijschool Storm kreeg, was ook zeker een wereld van verschil. In plaats van de standaard \'ga maar wat rijden en je leert het vanzelf\', krijg je een persoonlijk afgestelde begeleiding die focust op jouw kwaliteiten en \'mindere kwaliteiten\'. In mijn geval was dit mijn slechte herstel van fouten die ik maakte, wat bij mij leidde tot een soort van tunnelvisie. Hier hebben wij dus goed op getraind, en dit heeft mij buiten het rijden ook enorm geholpen.

  • 10,0

Ik heb lang nagedacht over hoe ik mijn ervaring met rijschool Storm het beste kan omschrijven maar eigenlijk schieten woorden gewoon te kort. Het heeft mij 30 (!) jaar gekost om mij rij angst te overwinnen en rijschool Storm te bellen voor het inplannen van rijlessen. Alleen al het idee om een rijschool te bellen, zorgde voor slapeloze nachten. Gelukkig kreeg ik Lydia Storm aan de telefoon en zij gaf mij al gelijk zo\'n goed gevoel over de rijschool dat ik ook de intake met Jelmer aan durfde. Ook die kennismaking verliep goed. Jelmer heeft mij nooit het gevoel gegeven dat ik het niet kon ondanks al eigen mijn twijfels en onzekerheden. Langzaamaan groeide mijn zelfvertrouwen. Ook de theorieles van Jaap heeft hier aan bijgedragen. Uiteindelijk ben ik in 1x geslaagd en heb ik afgelopen week een auto gekocht. Ik kan het soms nog niet geloven maar ik heb mijn rijbewijs en dat heb ik echt voor een heel groot deel te danken aan \'Team Storm\'. Drie geweldig lieve mensen die mij hebben bijgestaan en gestimuleerd en die er voor gezorgd hebben dat mijn liefste droom in vervulling is gegaan. Het halen van mijn rijbewijs. Dank voor jullie steun. Jullie zijn echt geweldig!

  • 8,7

Ontzettend goede, geduldige en vooral gezellige rijschool dankzij Jelmer zijn goede manier van lesgeven is het gelukt om mijn rijbewijs te halen!!

  • 7,7

Het was een goede ervaring om bij rijschool storm rijles te hebben. Bij mij heeft het wel een tijdje geduurd maar dat maakte niet uit.

Bekijk volledig rapport