Hijkoop Rijopleidingen Aanbevolen

Hijkoop Rijopleidingen is een jonge, frisse rijschool welke begonnen is op 12 mei 2014. Wij zijn gestart met het geven van autorijlessen. In de toekomst willen we dit uiteraard graag uitbreiden voor overige categorieën

Klanten gaven Hijkoop Rijopleidingen een 8.9.

Bekijk reviews van Hijkoop Rijopleidingen

Reviews van Hijkoop Rijopleidingen

  • 8,7

Ik heb ontzettend fijn gelest bij Yoëlla. Door onregelmatigheid op mijn stages kon ik soms pas erg laat mijn tijden doorgeven maar desondanks wist Yoëlla het toch altijd weer perfect in te vullen. Verder ben ik iemand die altijd veel vragen heeft, veel baat heeft bij dingen voordoen, uitleg en graag dingen voor zich ziet. Dit zijn allemaal dingen waar Yoëlla perfect bij aan kon sluiten waardoor ik uiteindelijk mijn rijbewijs gehaald heb. Door spanningen en zenuwen vond ik het soms lastig om goed te lessen en heb ik helaas niet in een keer mijn rijbewijs gehaald. Maar door de individuele coaching in de auto en ook daarbuiten is het me uiteindelijk toch gelukt. Door de NLP coaching die Yoëlla heeft gevolgd weet zij hele fijne oefeningen om bepaalde overtuigingen los te laten en beter inzicht in jezelf en je gedrag te krijgen waardoor je het kan aanpassen. Dit heeft mij ontzettend veel geholpen. Al met al ben ik dus heel blij dat ik bij Yoëlla ben gaan lessen, en ik zou het ook iedereen aanraden!

  • 10,0

Ik ben heel erg tevreden over Hijkoop Rijopleidingen! Hele fijne en goede begeleiding gehad en hierdoor in één keer kunnen slagen. Yoëlla is zeer gedreven en altijd goed voorbereid op de lessen. Ze wist me al snel op mijn gemak te stellen en zorgde voor een fijne (en gezellige) sfeer. Al met al dus een zeer goede ervaring gehad!

  • 8,0

Mijn ervaringen met Rijschool Hijkoop zijn erg positief! Yoëlla is een vriendelijke en geduldige rij instructrice. Ze legt alle stof met veel professionaliteit en een fijne rust uit. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanbevelen! :)

  • 10,0

goed leert veel en snel

  • 9,3

Heb mijn auto rijbewijs gehaald bij Hijkoop rijopleidingen. Het waren super fijne en leerzamen lessen! Ontzettend veel geleerd. Het waren gezellige en leuke lessen. Heb me altijd op mijn gemak gevoeld en heb geen minpunten over dit bedrijf! Heb me rijbewijs hier gehaald en raad dit zeker aan tegen andere

Bekijk volledig rapport