Nelen Aanbevolen

Verkeersschool voor alle rijbewijzen, theorie cursussen, bijscholingen voor Amsterdam en omstreken. Al 38 jaar U vertrouwde adres.

Klanten gaven Nelen een 8.5.

Bekijk reviews van Nelen
**** In de categorie Auto is dit een 4-sterren rijschool
Examenplaats Gemiddelde % Deze rijschool Lestarief Lesduur
Amsterdam 41 - 45% 46 - 50% € 47,50 60 min.

Volledige rij-opleiding

van 1880 voor 1810
Examenplaats: Amsterdam

Het rijbewijs in 4, 6, 8, 10 weken of zelfs in 10 dagen behalen? Dat kan met dit pakket. Voorwaarde is wel dat je geschikt bent en een beetje op soepele tijden beschikbaar bet

Aantal lessen 30  
Theorie examen Praktijkexamen
Examengarantie - Tussentoets

Startpakket

van 978 voor 940
Examenplaatsen:

Al wat lessen gehad bij een andere verkeersschool of heb je al je theorie? Kies dan voor ons starterspakket.

Aantal lessen 15  
Theorie examen Praktijkexamen
Examengarantie - Tussentoets -

Reviews van Nelen

  • 10,0

Ik heb de rijlessen als ontzettend prettig ervaren dankzij mijn instructrice Sara en was al direct na de proefles blij dat ik bij haar was ingedeeld. Zij stelde mij enorm op mijn gemak tijdens de lessen en door haar vertrouwen in mijn kunnen uit te spreken, ging ik er zelf ook steeds meer in geloven;) Ik kreeg de ruimte om te werken aan mijn zwakke punten en dankzij de hands-on aanpak en betrokkenheid van Sara wist ik voorafgaand aan het afrijden zeker dat we alles hadden gedaan en behandeld wat nodig was om te kunnen slagen. Daarom in 1x geslaagd! Bedankt Sara!

  • 8,0

Topsschool, zeer professioneel. De lessen theorie zijn alleen de moeite niet waard.

  • 9,0

Ik ben bezig voor mijn rijbewijs C en tot nu toe heb ik het theoretischeen gedeelte gehad bij rijschool Nelen. Daar ben ik zeer tevreden over. Er wordt heel goed lesgegeven en alles duidelijk uitgelegd.

  • 10,0

Leuk bedrijf met vlotte en vriendelijke mensen en dan vooral Sascha, mijn instructeur. Zij weet duidelijkheid en vriendelijkheid perfect te combineren en is daarbij ook nog eens zeer geestig. Mijn lessen met haar waren niet alleen praktisch en zinvol maar ook altijd erg gezellig. Ik kan haar iedereen aanbevelen!

  • 9,3

goede en professionele begeleiding van de instructeurs

Bekijk volledig rapport