Nelen Aanbevolen

Verkeersschool voor alle rijbewijzen, theorie cursussen, bijscholingen voor Amsterdam en omstreken. Al 38 jaar U vertrouwde adres.

Klanten gaven Nelen een 8.5.

Bekijk reviews van Nelen
**** In de categorie Auto is dit een 4-sterren rijschool
Examenplaats Gemiddelde % Deze rijschool Lestarief Lesduur
Amsterdam 41 - 45% 46 - 50% € 47,50 60 min.

Volledige rij-opleiding

van 1880 voor 1810
Examenplaats: Amsterdam

Het rijbewijs in 4, 6, 8, 10 weken of zelfs in 10 dagen behalen? Dat kan met dit pakket. Voorwaarde is wel dat je geschikt bent en een beetje op soepele tijden beschikbaar bet

Aantal lessen 30  
Theorie examen Praktijkexamen
Examengarantie - Tussentoets

Startpakket

van 978 voor 940
Examenplaatsen:

Al wat lessen gehad bij een andere verkeersschool of heb je al je theorie? Kies dan voor ons starterspakket.

Aantal lessen 15  
Theorie examen Praktijkexamen
Examengarantie - Tussentoets -

Reviews van Nelen

  • 7,0

Ik heb voor een lange tijd bij Verkeersschool Nelen gezeten. Ze zijn erg flexibel. Ik had een leuke rij instructeur waar ik een goeie band mee heb gekregen. Enige opmerking heb ik op de facturen. Ik heb ooit gevraagd of ik een groot factuur mocht krijgen voor alle lessen, in plaats daarvan kreeg ik allemaal losse facturen waardoor ik soms een factuur miste. Dit was allemaal erg vervelend.

  • 7,7

Met heel veel plezier heb ik geleerd bij Nelen. Fouten maken kon en sorry zeggen, betekent koffie trakteren bij Mehmet. Dit geeft je het gevoel dat je mag leren. Er wordt een duidelijk persoonlijk plan gemaakt aan de hand van je opgedane ervaring en er wordt duidelijke feedback gegeven. Ook de tijden zijn flexibel in te delen. Er zijn mogelijkheden om in de avond en het weekend te rijden.

  • 7,3

Goed georganiseerd en leuk.

  • 7,7

Erg tevreden over de rijschool. Echter heb ik wel binnen ongeveer 6 maanden 5 rij-instructeuren gehad. Twee zijn uit zichzelf gestopt, 1 ontslagen en in de laatste week voor mijn examen was mijn vierde rij-instructeur op vakantie, waardoor ik nog een paar lessen met een andere moest lessen. Erg ongelukkig, want ik ben ervan overtuigd dat ik mij dit een aantal uur teveel heeft gekost. Gelukkig is de rijschool mij enigszins tegemoet gekomen dmv een vergoeding.

  • 8,3

Zeer goed

Bekijk volledig rapport