RijbewijsExpress Aanbevolen

RijbewijsExpress is een autorijschool waar klanttevredenheid centraal staat. Niet voor niets beoordelen oud-leerlingen ons met een 9,6 en met € 37,50 per uur hebben één van de scherpste tarieven.

Klanten gaven RijbewijsExpress een 9.7.

Bekijk reviews van RijbewijsExpress
** In de categorie Auto is dit een 2-sterren rijschool
Examenplaats Gemiddelde % Deze rijschool Lestarief Lesduur
Alkmaar 46 - 50% 36 - 40% € 37,50 60 min.

Volledige rij-opleiding

van 2005 voor 1804
Examenplaats: Alkmaar

Bij onze all-in-one Superdeal krijg jij 40 uur rijles, een tussentijdse toets én een praktijkexamen. Voor de meeste genoeg om in één keer te slagen maar mocht per ongeluk toch zakken dan betalen wij jouw herexamen!

Aantal lessen 40  
Theorie examen Praktijkexamen
Examengarantie Tussentoets

Reviews van RijbewijsExpress

  • 8,7

Erg leuk en veel geleerd. Fijne begeleider.

  • 10,0

Mijn ervaring met Rijbewijs Express is heel goed kan het iedereen aanraden. Leraar Job leert je echt rijden en zorgt ervoor dat alles rustig blijft zonder geschreeuw en getier aan je kop. . Betere leraar als Job ga je zeker weten niet vinden. Nogmaals bedankt Job

  • 9,7

Ik heb bij jop 3 lessen gevolgd, omdat ik mijn rijbewijs moest omzetten voor het buitenland. Na les 1 zei hij al heel eerlijk dat ik examen kon gaan doen en dus niet onnodig lessen hoefte te volgen. Hij geeft goed en geconcentreerd les en kan ook een leuke babbel maken, maar blijft desondanks met zijn werk bezig. Hij geeft veel goede informatie over waar de examinatoren op letten tijdens je examen.

  • 10,0

Job is een Topper heeft me heel goed begeleid en ben in 1x geslaagd

  • 8,7

Heel goede ervaring gehad. Erg op mijn gemak gesteld na zenuwachtig te zijn en daardoor mijn rijbewijs kunnen halen. Heel gezellige lessen gehad en een geweldige sfeer altijd

Bekijk volledig rapport