RijbewijsExpress Aanbevolen

RijbewijsExpress is een autorijschool waar klanttevredenheid centraal staat. Niet voor niets beoordelen oud-leerlingen ons met een 9,6 en met € 37,50 per uur hebben één van de scherpste tarieven.

Klanten gaven RijbewijsExpress een 9.7.

Bekijk reviews van RijbewijsExpress
** In de categorie Auto is dit een 2-sterren rijschool
Examenplaats Gemiddelde % Deze rijschool Lestarief Lesduur
Alkmaar 46 - 50% 36 - 40% € 37,50 60 min.

Volledige rij-opleiding

van 2005 voor 1804
Examenplaats: Alkmaar

Bij onze all-in-one Superdeal krijg jij 40 uur rijles, een tussentijdse toets én een praktijkexamen. Voor de meeste genoeg om in één keer te slagen maar mocht per ongeluk toch zakken dan betalen wij jouw herexamen!

Aantal lessen 40  
Theorie examen Praktijkexamen
Examengarantie Tussentoets

Reviews van RijbewijsExpress

  • 10,0

Perfect!

  • 10,0

Net als alle andere beoordelers raad ik RijbewijsExpress zeker aan. De lessen zijn goed betaalbaar vergeleken andere rijscholen maar dit gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit! Job geeft op een rustige en duidelijke manier tips/adviezen waardoor je goed leert rijden op de manier zoals het CBR het wil zien. Daarnaast stapte ik elke keermet plezier achter \'t stuur aangezien de lessen altijd gezellig waren; ik had niet het gevoel dat ik aan het leren was

  • 10,0

Ik ben erg blij dat ik bij RijbewijsExpress auto rijles heb genomen. Job heeft mij stap voor stap geholpen met het behalen van mijn rijbewijs en daar ben ik hem erg dankbaar voor! Hij is een erg vriendelijke en gezellige instructeur en ik zou het bedrijf zeker aan andere mensen aanraden.

  • 8,3

Ik vond de lessen heel erg fijn. Job liet mij echt op mijn gemak voelen in de auto en heeft mij sterker weten te maken op de weg. Ik heb nooit opgekeken om naar een rijles te gaan en vond het altijd erg gezellig in de auto. Daarnaast heb ik de manier van lesgeven van Job erg fijn gevonden. Hij liet me waar nodig struikelen en weer opstaan, wat voor mij denk een belangrijke factor is geweest in het behalen van mijn rijbewijs.

  • 10,0

Job is een bijzonder goede en prettige instructeur. Iemand die je nooit zal afbranden maar je goed, geduldig en vriendelijk uitlegt én laat ervaren wat je precies niet goed heb gedaan. En je het vertrouwen geeft dat je nodig hebt om te slagen. Absoluut een aanrader!

Bekijk volledig rapport