RijbewijsExpress Aanbevolen

RijbewijsExpress is een autorijschool waar klanttevredenheid centraal staat. Niet voor niets beoordelen oud-leerlingen ons met een 9,6 en met € 37,50 per uur hebben één van de scherpste tarieven.

Klanten gaven RijbewijsExpress een 9.6.

Bekijk reviews van RijbewijsExpress
** In de categorie Auto is dit een 2-sterren rijschool
Examenplaats Gemiddelde % Deze rijschool Lestarief Lesduur
Alkmaar 46 - 50% 36 - 40% € 37,50 60 min.

Volledige rij-opleiding

van 2005 voor 1804
Examenplaats: Alkmaar

Bij onze all-in-one Superdeal krijg jij 40 uur rijles, een tussentijdse toets én een praktijkexamen. Voor de meeste genoeg om in één keer te slagen maar mocht per ongeluk toch zakken dan betalen wij jouw herexamen!

Aantal lessen 40  
Theorie examen Praktijkexamen
Examengarantie Tussentoets

Reviews van RijbewijsExpress

  • 9,0

Ik ben bij Job terecht gekomen nadat ik rond mijn 18e drie keer gezakt was voor mijn rijbewijs. Job gaf mij bij de eerste les al het vertrouwen dat het wel in me zit en dat we het er samen uit konden halen. Hij heeft me veel meer zelfvertrouwen gegeven en had geduld met mij. Dankzij Job heb ik nu mijn rijbewijs wèl gehaald en zit ik zeker achter het stuur

  • 10,0

Hele fijne rijervaring. Met goede uitleg en een leuke tijd. Ik ga job missen !!

  • 8,7

Hele goede instructeur die je erg op je gemak stelt. En je de dingen goed aanleert zoals het moet. Maar tegelijk zorgt hij er ook voor dat je plezier tijdens het rijden krijgt!

  • 8,7

Erg leuk en veel geleerd. Fijne begeleider.

  • 10,0

Mijn ervaring met Rijbewijs Express is heel goed kan het iedereen aanraden. Leraar Job leert je echt rijden en zorgt ervoor dat alles rustig blijft zonder geschreeuw en getier aan je kop. . Betere leraar als Job ga je zeker weten niet vinden. Nogmaals bedankt Job

Bekijk volledig rapport