Rijschool Expert Aanbevolen

Welkom bij rijschool Expert. Al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving. Je kan bij ons niet alleen terecht voor uw autorijlessen, maar ook voor je aanhangerrijlessen, motorlessen en bromfiets.

Klanten gaven Rijschool Expert een 9.2.

Bekijk reviews van Rijschool Expert
*** In de categorie Auto is dit een 3-sterren rijschool
Examenplaats Gemiddelde % Deze rijschool Lestarief Lesduur
Leiden 51 - 55% 56 - 60% € 39,50 60 min.

Volledige rij-opleiding

van 625 voor 531
Examenplaats: Leiden

Alleen in de maand december. 15% korting op een 10 lessen pakket incl praktijkexamen

Aantal lessen 10  
Theorie examen Praktijkexamen
Examengarantie - Tussentoets -

Reviews van Rijschool Expert

  • 10,0

Rijles gevolgd

  • 10,0

In 1 keer mijn rijbewijs voor de motor gehaald door de top instructeurs waar ik les van heb gekregen. Ze waren altijd goed gestemd en gaven altijd de juiste aanwijzingen en tips waar je iets aan had. Ik kan het zeker aan raden!

  • 10,0

Motorlessen gevolgd bij Expert. Binnen twee maanden en voor ongeveer €1400 euro in één keer mijn motorrijbewijs gehaald! Onder begeleiding van Najib en Rachid is het een plezier om te leren motorrijden!

  • 10,0

Alle onderdelen van het motorrijbewijs in 1x gehaald! Najib is een relaxte en gezellige instructeur met een oog voor detail! Ook 2x les gehad van Rashid, ook hij is een fijne instructeur is direct ziet wat je wel en niet goed doet! Kortom, een zeer fijne rijschool!!

  • 8,0

Erg fijne rijschool. Mijn instructeur was Mohammed. Ik vond het best spannend om aan mijn rijlessen te beginnen, maar na de eerste rijles viel het me heel erg mee. Onwijs leuke lessen, we hebben ook veel gelachen, dat vind ik ook belangrijk. Mohammed was wel een beetje streng (dat was soms ook nodig), maar daarom heb ik wel in 28 lessen van 1,5 uur mijn rijbewijs gehaald. Ik ging met een goed gevoel mijn examen in.

Bekijk volledig rapport