Rijschool J. van den Dries Aanbevolen

Rijschool J. van den Dries in Tilburg e.o. geeft u zelfvertrouwen op de weg en helpt u op een effectieve manier naar uw rijbewijs B.

Klanten gaven Rijschool J. van den Dries een 9.0.

Bekijk reviews van Rijschool J. van den Dries
*** In de categorie Auto is dit een 3-sterren rijschool
Examenplaats Gemiddelde % Deze rijschool Lestarief Lesduur
Berkel Enschot 46 - 50% 61 - 65% € 42,00 60 min.

Volledige rij-opleiding

van 1986 voor 1787
Examenplaats: Berkel Enschot

Dit is een starterspakket met 38 rijlessen (1 les is 60 min) incl. Tussentijdse toets, examen , eigen verklaring (gezondheidsverklaring)
Benodigd RIS boekje.

Aantal lessen 38  
Theorie examen Praktijkexamen
Examengarantie - Tussentoets

Reviews van Rijschool J. van den Dries

  • 9,7

super lessen gehad van Sander. niet alleen heel leerzaam maar ook gezellig! nogmaals bedankt

  • 9,0

Vanwege samenloop van omstandigheden kon mijn vrouw meer dan 10 jaar geleden na 30 rijlessen niet meer op voor haar examen. En verwaterde al de opgedane ervaring in de daarop volgende jaren. Onlangs heeft mijn vrouw na een rijvaardigheidstest met Jan van den Dries afgesproken dat 10 15 lessen voldoende moet zijn voor het behalen van het rijbewijs. Vanwege wat onzeker rijgedrag in overleg besproken een aantal lessen extra te nemen om enkele zwakke punten nog wat bij te schaven. Heden, na minder dan 20 lessen is haar rijbewijs na 1 examen in de pocket. Prima instructeur die echt goed uitleg geeft en je geruststelt. Aanrader! Bedankt Jan.

  • 10,0

Ik heb mijn rijbewijs bij Jan gehaald en ik ben zo blij dat ik voor zijn rijschool heb gekozen!! Het is een leuke en gezellige man, je kan je zelf bij hem zijn en kan goed les geven en wordt nooit sjaggerijnig als je eens wat verkeerd doet, zoals andere dat wel kunnen!!!! Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen en ik zal dat ook zeker doen bij mensen die nog een rijbewijs moeten halen!! een DIKKE 10!!!!!!

  • 8,7

Erg leuke, leerzame en fijne rijlessen! Daarnaast is mijn angst om te rijden geheel weg. Goede omgang met leerlingen met faalangst!

  • 9,7

Erg proffesioneel en vakkundig. Rustig en geduldig. Goede omgang met faalangstige leerlingen.

Bekijk volledig rapport