Rijschool Matse Aanbevolen

Bij ons les je in een nieuwe auto met vele extra's daarnaast bieden wij hoogwaardige rijlessen en zijn wij niet duur je kunt je eerste lessen al voor € 29,- p/u rijden. Maak nu een afspraak voor de GRATIS proefles.

Klanten gaven Rijschool Matse een 9.3.

Bekijk reviews van Rijschool Matse
*** In de categorie Auto is dit een 3-sterren rijschool
Examenplaats Gemiddelde % Deze rijschool Lestarief Lesduur
Eemnes 51 - 55% 96 - 100% € 40,00 60 min.

Volledige rij-opleiding

van 1195 voor 1099
Examenplaats: Eemnes

Dit pakket bestaat uit:

- 25 x 60 minuten rijles,
- praktijk examen
- eigen verklaring

Aantal lessen 25  
Theorie examen Praktijkexamen
Examengarantie - Tussentoets -

Reviews van Rijschool Matse

  • 9,0

Met Martijn kan je altijd wel goede gesprekken hebben. Hij zorgt ervoor dat de sfeer in de auto fijn is. Hij is ook heel goed in zijn vak en probeert je echt Veilig te laten autorijden. Want als je straks zelf op de weg zit moet je het ook alleen doen. Hij is echt een top instructeur en ik ben blij dat ik mijn rijbewijs bij hem heb kunnen halen!

  • 9,0

Komt altijd ruim op tijd. Je hebt altijd les van dezelfde instructeur. Neem de rust en tijd om dingen uit te leggen. Prijs is zeer vriendelijk in vergelijking met de concurrentie en alles wordt vooraf opgemaakt. Geen rare/verborgen kosten of kosten achteraf. Je hebt altijd les achter het stuur en geen simulator want rijden leer je op de weg. Is zeer flexibel met indelen van de lessen. Probeert je nog beter te maken door je te blijven bijschaven en de puntjes op de i te zetten. De instructeur geeft een goede voorbereiding op het examen door alvast de procedures na te lopen en veel te oefenen in het examen gebied. Ik was in 1 keer geslaagd! Bedankt!

  • 9,0

Fijne instructeur. Geeft duidelijk uitleg en weet goed waar de verbeterpunten zitten. Geeft positieve kritiek.

  • 9,0

Ontzettend goede ervaring! Instructeur is professioneel. Zit niet alleen te foeteren op wat je fout doet maar kan ook goed personen inschatten om gericht te helpen met die fouten. Altijd flexibel en aardig. 35 uur mee gereden en toen examen gehaald.

  • 10,0

een zeer kundige intructeur en een fijn persoon met humor.kort om een goede rijschool

Bekijk volledig rapport