Rijschool Noord Aanbevolen

Bij rijschool noord krijg je rijles van een geduldige, betrouwbare en goed opgeleide rij-instructeur die de lessen aanpast aan jou niveau en wensen. Ook garanderen wij een goed onderhouden en schone rookvrije lesauto

Klanten gaven Rijschool Noord een 9.0.

Bekijk reviews van Rijschool Noord
*** In de categorie Auto is dit een 3-sterren rijschool
Examenplaats Gemiddelde % Deze rijschool Lestarief Lesduur
Groningen 51 - 55% 56 - 60% € 40,00 60 min.

Startpakket

van 1330 voor 1197
Examenplaats: Groningen

Een zeer volledig pakket met 25 lessen een tussentijdse toets een praktijkexamen en een eigen verklaring
Kortom alles wat je nodig hebt voor de praktijk

Aantal lessen 25  
Theorie examen Praktijkexamen
Examengarantie - Tussentoets

Reviews van Rijschool Noord

  • 10,0

Goede begeleiding, vriendelijk en opbouwend.

  • 10,0

Ik heb enorm genoten van de rijlessen bij deze rijschool. Wiebe, mijn instructeur, straalt zoveel geduld uit en heeft een persoonlijke benadering. Hij wist elke les precies welke verkeerssituaties ik nog niet gehad had en wanneer ik echt klaar was voor het examen. Ik zou mijn vrienden deze rijschool zeker aanbevelen omdat de eerste kennismaking met auto-rijden goed hoort te zijn en dat was het voor mij zeker. Bedankt voor alles.

  • 10,0

Vorig jaar mijn autorijbewijs gehaald bij Wiebe. Gezellige en geduldige instructeur! Ik kom zeker terug voor mijn motorrijbewijs!!!

  • 9,3

met bloed, zweet en tranen heb ik in één keer mijn rijbewijs vandaag gehaald! \'Nogmaals\' Niels ik wil u (je) bedanken!!! Groetjes Naomi.

  • 9,3

Enorm goede ervaring mee en rijbewijs in één keer gehaald eind 2010. Ik lees over rij-instructeur Niels maar ik had les van Wiebe. Ik gebruik zelfs nu, na 6 jaar, de instructies waar ik toen zo\'n angst mee had. De heldere instructies kalmeren als het ware. Het gaat me heel goed af.. Pas met 22 jaar durven rijden en dat heeft Wiebe perfect voor elkaar gekregen aan de hand van de proefles. Ik omschrijf Wiebe als: oneindig geduldig, respectvol, erg vriendelijk en echt een persoon waarvan je graag ook wilt leren.

Bekijk volledig rapport