Rijschool Overtoom Aanbevolen

Zoek je een goede rijschool in Amsterdam? Overtoom rijschool Amsterdam. Eén van de betere rijscholen om je rijbewijs te halen. Eerste rijles proberen meld je nu aan voor een proefles!

Klanten gaven Rijschool Overtoom een 9.2.

Bekijk reviews van Rijschool Overtoom
*** In de categorie Auto is dit een 3-sterren rijschool
Examenplaats Gemiddelde % Deze rijschool Lestarief Lesduur
Amsterdam 41 - 45% 41 - 45% € 49,50 60 min.

Proefles

40
Examenplaats: Amsterdam

Wil je eerst kennis maken met Overtoom rijschool Amsterdam? Dan kun je gebruik maken van een vrijblijvende proefles! Tijdens deze rijles maak je kennis met de instructeur, de lesauto, onze rijschool.

Startpakket

van 1975 voor 1875
Examenplaats: Amsterdam

Het pakket bevat 30 rijlessen (60 min.) tussentijdse toets en CBR praktijkexamen. Het startpakket is een goede basis voor je rijopleiding, in overleg met je instructeur uit te breiden met één van de vervolgpakketten.

Aantal lessen 30  
Theorie examen Praktijkexamen
Examengarantie - Tussentoets

Volledige rij-opleiding

van 2450 voor 2350
Examenplaats: Amsterdam

Het pakket bevat 40 rijlessen (60 min.) tussentijdse toets en CBR praktijkexamen. Deze complete rijopleiding bestaat uit een basisopleiding inclusief 40 lessen gevolgd door een tussentijdse toets en een praktijkexamen.

Aantal lessen 40  
Theorie examen Praktijkexamen
Examengarantie - Tussentoets

Reviews van Rijschool Overtoom

  • 10,0

Super tevreden over Rijschool Overtoom en mijn instructeur Jihane!

  • 8,7

Ik ben super tevreden over rijschool Overtoom. Prettig contact bij een eerste telefoongesprek en ook een super fijne lerares! Na het behalen van mijn rijbewijs had ik jaren niet gereden, hierdoor vertrouwde ik mezelf niet in de auto en ben ik autorijden gaan vermijden. Na de cursus voor rijangst heb ik nu meer vertrouwen gekregen in de auto en durf ik nu ook zelfstandig weer op pad te gaan. Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan!

  • 8,7

Ben super tevreden met de deskundige begeleiding van Wilma. Na jarenlang niet meer te hebben gereden durf ik eindelijk weer in de auto te stappen en de weg op te gaan!

  • 8,7

It is a very good driving school, I had no problems with them and also my instructor was professional and very friendly. Highly recommend. Also, they speak English very well.

  • 8,3

Na een aantal jaar niet gereden te hebben, was het voor mij een grote stap om weer achter het stuur te gaan zitten. Ik zocht hulp bij Rijschool Overtoom en kwam bij rij-instructeur Ayten terecht. Ayten stelde mij gerust dat we het stap voor stap gingen oppakken. Ze legde alles heel goed uit, ze bleef rustig en had veel geduld. Met drie lessen zat ik weer met vertrouwen in de auto.

Bekijk volledig rapport