Rijschool Overtoom Aanbevolen

Zoek je een goede rijschool in Amsterdam? Overtoom rijschool Amsterdam. Eén van de betere rijscholen om je rijbewijs te halen. Eerste rijles proberen meld je nu aan voor een proefles!

Klanten gaven Rijschool Overtoom een 9.2.

Bekijk reviews van Rijschool Overtoom
*** In de categorie Auto is dit een 3-sterren rijschool
Examenplaats Gemiddelde % Deze rijschool Lestarief Lesduur
Amsterdam 41 - 45% 41 - 45% € 49,50 60 min.

Proefles

40
Examenplaats: Amsterdam

Wil je eerst kennis maken met Overtoom rijschool Amsterdam? Dan kun je gebruik maken van een vrijblijvende proefles! Tijdens deze rijles maak je kennis met de instructeur, de lesauto, onze rijschool.

Startpakket

van 1975 voor 1875
Examenplaats: Amsterdam

Het pakket bevat 30 rijlessen (60 min.) tussentijdse toets en CBR praktijkexamen. Het startpakket is een goede basis voor je rijopleiding, in overleg met je instructeur uit te breiden met één van de vervolgpakketten.

Aantal lessen 30  
Theorie examen Praktijkexamen
Examengarantie - Tussentoets

Volledige rij-opleiding

van 2450 voor 2350
Examenplaats: Amsterdam

Het pakket bevat 40 rijlessen (60 min.) tussentijdse toets en CBR praktijkexamen. Deze complete rijopleiding bestaat uit een basisopleiding inclusief 40 lessen gevolgd door een tussentijdse toets en een praktijkexamen.

Aantal lessen 40  
Theorie examen Praktijkexamen
Examengarantie - Tussentoets

Reviews van Rijschool Overtoom

  • 8,7

Ik sluit mij graag aan bij de lange lijst tevreden Rijschool Overtoom-leerlingen. Door omstandigheden met mijn gezondheid heeft de rit ruim een jaar geduurd, maar afgelopen week ben ik dan toch geslaagd. Mijn dank gaat uit naar Rein, die ik als een heel prettige instructeur heb ervaren: rustig, geduldig, positief en met een goed oog voor waar de persoonlijke aandachtspunten van de leerling liggen. Dank ook aan Carla en Belinda voor het werk achter de schermen - niet als minste voor de bemiddeling bij het CBR, toen ik te horen kreeg dat ik opnieuw een lange wachttijd voor mijn praktijkexamen zou krijgen. Heel fijn. Ik moet nog een paar daagjes op mijn roze pasje wachten, maar ik kijk heel erg uit naar mijn eerste zelfstandige ritten! Het was gezellig, Rein! Moge er nog vele smakelijke paëlla\'s volgen, que aproveche ;)

  • 10,0

Hele fijne rijschool, alleen maar goede ervaringen mee gehad. In een keer geslaagd door de beste instructrice die ik had kunnen hebben, Jihane, kritisch wanneer het moet en erg gezellig wanneer het kan! Ontzettend veel geleerd en erg dankbaar dat ik deze rijopleiding heb mogen volgen.

  • 10,0

Ik heb een super leuke tijd gehad bij rijschool Overtoom. Niet alleen mijn rij instructrice was heel erg leuk maar ook de mensen die de examens zelf regelde. Door het goede vertrouwen wat ik kreeg wist ik ook dat ik ging slagen! Bedankt voor de top tijd en alles wat jullie voor me hebben geregeld!

  • 9,0

Ik ben heel tevreden over Rijschool Overtoom. De communicatie van deze rijschool is heel fijn en duidelijk. Mijn rij-instructeur (Peter Paul) heeft mij op een leuke, fijne en geduldige manier goed voorbereid op het examen, hierdoor ben ik ook in één keer geslaagd. Kortom, ik kan iedereen deze rijschool aanbevelen!

  • 10,0

Ik heb vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald door de hele goede rijlessen van Francis! De rijlessen waren erg gezellig en super leerzaam. Je wordt goed stap voor stap voorbereid op je tussentijdse toets en examen. Ook werd ik goed begeleid bij het plannen van je theorie en praktijk examen. Top rijschool!

Bekijk volledig rapport