Van Vugt Verkeersopleidingen Aanbevolen

Van Vugt verzorgt al meer dan 40 jaar rijlessen in West-Friesland. In die tijd is onze dienstverlening uitgegroeid tot volledige service op het gebied van verkeersopleidingen. Niet alleen bieden we particuliere rijopleidingen voor bijvoorbeeld auto, motor en bromfiets, maar ook zakelijke verkeersopleidingen voor beroepschauffeurs. Achter ons team van enthousiaste instructeurs staat een kantoor dat planning en examens regelt. Bij ons doet iedereen waar hij goed in is, dat is wel zo efficiënt. Je krijgt bij ons altijd rijles in een Volkswagen, betrouwbaar en veilig. Ons voertuigpark rijdt bij elkaar jaarlijks honderdduizenden kilometers. Daarom rijden we in ‘blue motion’ modellen, die door het minder uitstoten van CO2 milieu vriendelijker zijn.

Klanten gaven Van Vugt Verkeersopleidingen een 8.7.

Bekijk reviews van Van Vugt Verkeersopleidingen
**** In de categorie Auto is dit een 4-sterren rijschool
Examenplaats Gemiddelde % Deze rijschool Lestarief Lesduur
Hoorn 56 - 60% 61 - 65% € 40,00 60 min.

Volledige rij-opleiding

van 986 voor 986
Examenplaats: Hoorn

20 uur rijles+CBR praktijkexamen*

Aantal lessen 20  
Theorie examen Praktijkexamen
Examengarantie - Tussentoets -

Reviews van Van Vugt Verkeersopleidingen

  • 9,7

Duidelijke uitleg aan de telefoon voor informatie. Hele dagen rijles vond ik intensief maar veel leermomenten op 1 dag werkte voor mij goed qua ervaring opdoen. 2 rijinstructeurs vond ik prettig, en in 1x geslaagd! Een rijschool waar ik mij welkom voelde en zeker kan aanbevelen!

  • 8,0

Het besturen van een motor is geen risicoloze aangelegenheid. Hierom ben ik blij dat de lessen bij Van Vugt serieus worden gegeven. Ook al kost het wat meer en zijn er best een aantal lessen nodig, ben ik zeer tevreden en ga ik met een goed gevoel de weg op. Zowel de leraren als de dames op kantoor denken goed met je mee. Bedankt

  • 8,3

Leerzaam maar zeker gezellig Snel op mijn gemak

  • 8,3

Zeer deskundige en vriendelijke verkeersschool. Helpen je goed met het inplannen van het hele opleidingstraject. ABV op eigen terrein is ook een mooi bijkomend voordeel.

  • 8,7

Heel goed en duidelijk les gehad en een leuke tijd gehad met de instructeurs

Bekijk volledig rapport