Verkeersschool Kennedy Aanbevolen

Samen veilig op weg! Met meer dan 30 jaar ervaring helpen wij jou graag aan het rijbewijs. Slagen in 1 keer, zeker weten!

Klanten gaven Verkeersschool Kennedy een 8.8.

Bekijk reviews van Verkeersschool Kennedy
**** In de categorie Auto is dit een 4-sterren rijschool
Examenplaats Gemiddelde % Deze rijschool Lestarief Lesduur
Amsterdam 41 - 45% 51 - 55% € 46,00 60 min.

Startpakket

van 1447 voor 1210
Examenplaats: Amsterdam

Ideaal rijlespakket voor de startende leerling. Afhankelijk van jouw leersnelheid maak je samen met de instructeur een totaalplan tijdens de eerste rijles. Uit te breiden met losse lessen of extra pakket.

Aantal lessen 20  
Theorie examen Praktijkexamen
Examengarantie Tussentoets

Reviews van Verkeersschool Kennedy

  • 10,0

Ik ben heel blij met de begeleiding die ik bij Verkeersschool Kennedy heb gekregen en in het bijzonder bij Jan. Er is heel veel aandacht voor je persoonlijke leerproces. Jan ziet goed wat je nodig hebt en past zijn begeleiding daarop aan. Ik ben hem onwijs dankbaar voor de \'hobbels\' die ik heb overwonnen en de goede rijbasis die ik daaraan heb overgehouden! Tot slot ook complimenten voor de dames achter de balie: altijd even aandacht, ontzettend lief en meedenkend. Kortom: een heel fijne plek om je rijbewijs te halen!

  • 8,3

Heb met Rachid gereden, en ik kan niks anders zeggen dan dat het uitmuntend goed was. Rachid kan snel zien wat je minpunten zijn , en er op een handige manier verbetering aan brengen. Heb mijn praktijk examen in 1 x gehaald en daar wil ik Rachid ook zeker voor bedanken!

  • 9,7

Zeer fijne, vriendelijke mensen bij deze rijschool, ze zijn zeer betrokken bij hun leerlingen. Les gehad bij Rachid Gaddur, een topinstructeur en in een keer geslaagd!

  • 9,7

Hele goede en gezellige rijschool met aandacht voor het individu

  • 8,7

Really friendly personnel, I felt Michael was really competent and helpful; he found my problem areas really fast and helped me to improve. I also felt any time I had questions about driving or driving situations, he could explain everything perfectly. The only negative is sometimes the lesson times aren\'t very good, like in the middle of the day.

Bekijk volledig rapport