Verkeersschool Kennedy Aanbevolen

Samen veilig op weg! Met meer dan 30 jaar ervaring helpen wij jou graag aan het rijbewijs. Slagen in 1 keer, zeker weten!

Klanten gaven Verkeersschool Kennedy een 8.8.

Bekijk reviews van Verkeersschool Kennedy
**** In de categorie Auto is dit een 4-sterren rijschool
Examenplaats Gemiddelde % Deze rijschool Lestarief Lesduur
Amsterdam 41 - 45% 51 - 55% € 46,00 60 min.

Startpakket

van 1447 voor 1210
Examenplaats: Amsterdam

Ideaal rijlespakket voor de startende leerling. Afhankelijk van jouw leersnelheid maak je samen met de instructeur een totaalplan tijdens de eerste rijles. Uit te breiden met losse lessen of extra pakket.

Aantal lessen 20  
Theorie examen Praktijkexamen
Examengarantie Tussentoets

Reviews van Verkeersschool Kennedy

  • 7,7

Je krijgt Goed lesmateriaal bij je rijlessen. Vriendelijke en goede uitleg tijdens de rijlessen. Gezellig maar ook serieuze momenten.

  • 10,0

Een zeer goede rijschool met mensen die hun vak verstaan .Geven je rust en je krijg rijles die je nodig hebt op een menselijke manier .Als jij je inzet zorgen zei dat je slaagt Kortom een TOP rijschool ,bedankt team Kennedy voor de leuke maar leerzame lessen grt Dorus

  • 9,3

Een goede en gezellige rijschool die ik bij iedereen zal aanbevelen.

  • 10,0

Great school, great people, accommodating and professional!

  • 9,0

Ik heb een erg leuke tijd gehad bij Verkeersschool Kennedy. Ik heb erg veel geleerd en ben ook erg blij met mijn keuze voor deze verkeersschool. Dingen die ik leerde komen zeker terug in de praktijk. Ik heb veel voordeel gehad aan mijn tussentijdse toets. Ik voelde mij op mijn gemak bij het echte examen, omdat ik al wist wat mij te wachten stond. Ik ben in één keer geslaagd en heb daar nog dagelijks voordeel van. De medewerkers van de verkeersschool zijn ook erg lief en flexibel. Mijn instructeur Michael heeft mij erg goed voorbereid op wat mij te wachten stond. Ik raad instructeur Michael ook zeker aan. Als je houd van goed leren, actief zijn en gezelligheid.

Bekijk volledig rapport