Verkeersschool Osseforth Aanbevolen

Verkeersschool Osseforth verzorgt alle rijopleidingen en vaarbewijzen, veiligheids- en logistieke opleidingen en Rijinstructeursopleidingen. Met vestigingen in de regio Geleen-Sittard, Maastricht en Heerlen-Kerkrade.

Klanten gaven Verkeersschool Osseforth een 8.6.

Bekijk reviews van Verkeersschool Osseforth
**** In de categorie Auto is dit een 4-sterren rijschool
Examenplaats Gemiddelde % Deze rijschool Lestarief Lesduur
Heerlen 61 - 65% 86 - 90% € 42,50 60 min.

Volledige rij-opleiding

van 1085 voor 976
Examenplaats: Heerlen

Je volgt 20 rijlessen van 60 minuten in de regio Parkstad. Bij dit pakket zit ook het CBR rijexamen. Extra lessen nemen is mogelijk.

Aantal lessen 20  
Theorie examen Praktijkexamen
Examengarantie - Tussentoets -

Reviews van Verkeersschool Osseforth

  • 9,0

Tevreden met de keus voor deze rijschool. Flexibel in bepaalde zaken, wat fijn was.

  • 10,0

Toppie!

  • 9,7

Leuke instucteurs waar je mee kan lachen maar ook serieuze gesprekken mee kan voeren zodra je op de motor zit denken ze alleen voor jou best wil . Heb laatste gedeelte met roger gereden zeer fijn !! Ookal was het heel warm toch achter ons aan met de motor

  • 7,3

Fijne en goede rijlessen. Alleen jammer dat ik niet 1rij instructeur heb gehad. Eerst had ik roger hele fijne lessen gehad maar stopte ermee en kreeg ik Arno. Vond ik erg jammer maar ze waren alle 2 top!

  • 9,7

Laagdrempelige organisatie, goede communicatie en hele persoonlijke touch. Intensieve begeleiding, alles draait om de kwaliteit en dat kon ik erg waarderen. Iedereen heeft plezier in wat hij/zij doet en dat merk je aan alles. Dit zorgt voor veel energie en motiveert enorm.

Bekijk volledig rapport