Verkeersschool Osseforth Aanbevolen

Verkeersschool Osseforth verzorgt alle rijopleidingen en vaarbewijzen, veiligheids- en logistieke opleidingen en Rijinstructeursopleidingen. Met vestigingen in de regio Geleen-Sittard, Maastricht en Heerlen-Kerkrade.

Klanten gaven Verkeersschool Osseforth een 8.7.

Bekijk reviews van Verkeersschool Osseforth
**** In de categorie Auto is dit een 4-sterren rijschool
Examenplaats Gemiddelde % Deze rijschool Lestarief Lesduur
Heerlen 61 - 65% 86 - 90% € 42,50 60 min.

Volledige rij-opleiding

van 1085 voor 976
Examenplaats: Heerlen

Je volgt 20 rijlessen van 60 minuten in de regio Parkstad. Bij dit pakket zit ook het CBR rijexamen. Extra lessen nemen is mogelijk.

Aantal lessen 20  
Theorie examen Praktijkexamen
Examengarantie - Tussentoets -

Reviews van Verkeersschool Osseforth

  • 10,0

Hele leuke en leerzamen lessen gehad bij dit bedrijf. Zeker een aanrader!

  • 10,0

Vanaf de proefles alleen maar goede momenten gehad met Osseforth. Het grote voordeel is het eigen terrein waar de AVB lessen worden gegeven en het AVB examen wordt afgenomen. Hierdoor ben je de volledige les bezig met motorrijden. Met de kennis en passie van de instructeurs die zelfs tijdens de warme dagen het hoofd koel houden ben je verzekerd van leuke, leerzame lessen. Totaal geen spijt dat ik hier begonnen ben met lessen. Met dank aan Francois, Jack, Marc & Paul ben ik zonder problemen geslaagd voor mijn motorrijbewijs!

  • 9,0

Ik ben erg tevreden over deze rijschool, Osseforth is goed georganiseerd, je krijgt er goede uitleg en tips en daarbij is er een goede sfeer. Ze strijden met je tot het eind, dank jullie wel Jack en Fran├žois!

  • 8,0

Mijn ervaring voor het C-rijbewijs te halen bij Osseforth was prima. Ik heb hiervoor lessen gehad bij zowel Rob Hinzen als bij Mike en ik wil beide heren bedanken voor de goede begeleiding en lessen om weer iets te mogen toevoegen aan mijn rijbewijs. Ik zou Osseforth bij iedereen aanraden! !! Rob en Mike, nogmaals bedankt !!

  • 8,3

Alles was goed geregeld en duidelijk vtv uitgelegd. Instructeur was ook duidelijk en asngenaam in omgang.

Bekijk volledig rapport