Verkeersschool Osseforth Aanbevolen

Verkeersschool Osseforth verzorgt alle rijopleidingen en vaarbewijzen, veiligheids- en logistieke opleidingen en Rijinstructeursopleidingen. Met vestigingen in de regio Geleen-Sittard, Maastricht en Heerlen-Kerkrade.

Klanten gaven Verkeersschool Osseforth een 8.7.

Bekijk reviews van Verkeersschool Osseforth
**** In de categorie Auto is dit een 4-sterren rijschool
Examenplaats Gemiddelde % Deze rijschool Lestarief Lesduur
Heerlen 61 - 65% 86 - 90% € 42,50 60 min.

Volledige rij-opleiding

van 1085 voor 976
Examenplaats: Heerlen

Je volgt 20 rijlessen van 60 minuten in de regio Parkstad. Bij dit pakket zit ook het CBR rijexamen. Extra lessen nemen is mogelijk.

Aantal lessen 20  
Theorie examen Praktijkexamen
Examengarantie - Tussentoets -

Reviews van Verkeersschool Osseforth

  • 10,0

Toppie rijlessen gehad! Geslaagd voor taxi!! Dankuwel osseforth

  • 9,0

Ze hebben me leren motorrijden, terwijl ik voorheen alle kleuren (scheet), alleen al bij het idee. Fran├žois is een bijzondere instructeur met oeverloos geduld en zeer kundig. Echt super. Op de weg goed les gehad van Jack. Heren bedankt, ik heb er van genoten.

  • 7,0

Goede service en Osseforth geeft je veel vrijheid m.b.t. het kiezen van een instructeur, plannen van lessen en nog veel meer.

  • 8,0

Ik heb een hele prettige weg naar mijn rijbewijs ervaren. Joyce is een ontzettend lieve en begripvolle instructrice van wie ik veel heb mogen leren.

  • 10,0

In 2018 begonnen met de taxi en vrachtwagenopleiding. Praktijk van de taxi had ik instructeur P.P. Hij heeft de theorie en de praktijklessen gegeven. Op een leuke, humorvolle manier geeft hij de lessen. Zo blijft de stof goed hangen. Op elke vraag kreeg je ook een kundig antwoord. Al dien ik erbij te zeggen dat dit ook bij veel collega\'s t geval is. Ik ben voor mijn taxipas in 2018 in 1x voor alles geslaagd. Mede dankzij de goede zorgen van Osseforth. Dank je wel! Voor t lesvoertuig een iets minder cijfer, mede door geen airco. In 2018 was t ook erg warm. Dit voertuig wordt wel op korte termijn vervangen begreep ik. Al was de auto uiteraard wel goed onderhouden en veilig.

Bekijk volledig rapport