Verkeersschool Sijtsma Aanbevolen

Al meer dan 45 jaar zijn wij een begrip voor Leeuwarden en omstreken. Als één van de weinige rijscholen beschikt Verkeersschool Sijtsma over het BOVAG 3 sterrenlabel. Betrouwbaarheid en vakbekwaamheid zijn onze sleutelwo

Klanten gaven Verkeersschool Sijtsma een 8.9.

Bekijk reviews van Verkeersschool Sijtsma
**** In de categorie Auto is dit een 4-sterren rijschool
Examenplaats Gemiddelde % Deze rijschool Lestarief Lesduur
Leeuwarden 46 - 50% 61 - 65% € 39,00 60 min.

Proefles

Gratis

Reviews van Verkeersschool Sijtsma

  • 9,3

Ik heb een enorm leerzame en ook gezellige tijd gehad bij Sijtsma met Hendrik Jorritsma als instructeur. Hendrik is enorm rustig en daardoor was ik snel op mijn gemak in de auto. Verder bereidt hij je goed voor op het examen en legt hij de dingen uitstekend uit. Door persoonlijke omstandigheden helaas niet in 1x geslaagd, maar vandaag trots in 2x geslaagd!

  • 10,0

super tijd gehad, heel erg veel geleerd, erg goede uitleg, wat nog niet zo goed ging steeds herhaald tot het goed ging. echt top!

  • 10,0

Vandaag in 1x geslaagd, helemaal top. Bedankt Harm!

  • 9,0

Fijne rijschool! Hendrik heeft mij echt van mijn onzekerheid afgeholpen, tijdens het rijden. Afgelopen vrijdag in 1x geslaagd!! Bedankt voor alles.

  • 9,7

Goede ervaringen. Gedreven instructeur die rust bewaard en uitstraalt, eerlijk is en je in jezelf en je eigen kunnen doet geloven wanneer je dit zelf even niet inziet.

Bekijk volledig rapport