Zo werkt Autorijbewijs.nl

Autorijbewijs.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor rijscholen. Rijscholen plaatsen op Autorijbewijs.nl hun beste aanbiedingen voor autorijles, motorrijles, bromfiets of aanhanger. Op Autorijbewijs.nl kan je rijscholen vergelijken en direct een rijlespakket boeken. Autorijbewijs.nl gebruikt gegevens van BOVAG, CBR en duizenden reviews van echte leerlingen. Kies eenvoudig de rijschool die het beste bij jou past! Vind jij goede reviews en een goed slagingspercentage belangrijk, ga je voor goedkope rijlessen of wil je rijles volgen bij een rijschool die bijvoorbeeld ook theorielessen kan geven? Op Autorijbewijs.nl kan je eenvoudig selecteren op wat jij belangrijk vindt.

1. Zoek de beste rijschool in de buurt

Op Autorijbewijs.nl selecteer je eenvoudig op slagingspercentage, reviews (klantbeoordelingen) en prijs. Kies wat jij belangrijk vindt!

2. Proefles, startpakket of volledige opleiding

Rijscholen plaatsen proeflessen, startpakketten of volledige rijopleidingen. Wil je een rijschool proberen? Kies dan een proefles.

3. Keuze gemaakt? Begin met je rijles!

Hebt je een rijschool en een pakket gekozen? Vul dan het contactformulier in en de rijschool neemt binnen 2 werkdagen contact met je op om je lessen af te spreken.